VoipDiscount

vše o VoipBuster like telefonii
Právě je sob črc 02, 2022 7:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Directcall
PříspěvekNapsal: čtv srp 17, 2006 10:25 pm 
Jsem naprostý začátečník :oops: - VoipDiscount mám od včerejška. Chci se jen zeptat, k čemu (a jak přesně) slouží funkce Directcall. Díky za odpověď. Neználek :D


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Directcall
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 9:08 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 359
Neználek píše:
Jsem naprostý začátečník :oops: - VoipDiscount mám od včerejška. Chci se jen zeptat, k čemu (a jak přesně) slouží funkce Directcall. Díky za odpověď. Neználek :D


DirectCall je vhodné používat v okamžiku, když na PC nemáš zvuk.kartu, nebo když nemáš dostatečně rychlý internet, prostě když chceš spojit dvě telefonní čísla. (můžou to být i mobily, ty jsou však zpoplatněné)

Já to používám tak, že mi máti pošle SMS s číslem kámošky, že chce pokecat s kámoškou v německu (mamka i kámoška mají pevnou linku a ani jedna nemá internet.
Já zadám máti číslo do políčka DirectCallBack number a číslo kámošky zadám do políčka "Destination".
Kliknu na DirectCall a mamce začne zvonit telefon. Jakmile to zvedne, začne zvonit telefon kámošce. Ta zvedne a můžou hodinz kecat (za 3 Eurocent = cca 1,20 Kč)
protože ČR i Německo jsou zdarma. Kdyby nebyla jedna ze stran v destinacích zdarma, počítá se cena za minutu součtem ceny obou destinací.

Kotouč


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Directcall
PříspěvekNapsal: ned říj 08, 2006 9:50 pm 
kotouc píše:
Neználek píše:
Jsem naprostý začátečník :oops: - VoipDiscount mám od včerejška. Chci se jen zeptat, k čemu (a jak přesně) slouží funkce Directcall. Díky za odpověď. Neználek :D


DirectCall je vhodné používat v okamžiku, když na PC nemáš zvuk.kartu, nebo když nemáš dostatečně rychlý internet, prostě když chceš spojit dvě telefonní čísla. (můžou to být i mobily, ty jsou však zpoplatněné)

Já to používám tak, že mi máti pošle SMS s číslem kámošky, že chce pokecat s kámoškou v německu (mamka i kámoška mají pevnou linku a ani jedna nemá internet.
Já zadám máti číslo do políčka DirectCallBack number a číslo kámošky zadám do políčka "Destination".
Kliknu na DirectCall a mamce začne zvonit telefon. Jakmile to zvedne, začne zvonit telefon kámošce. Ta zvedne a můžou hodinz kecat (za 3 Eurocent = cca 1,20 Kč)
protože ČR i Německo jsou zdarma. Kdyby nebyla jedna ze stran v destinacích zdarma, počítá se cena za minutu součtem ceny obou destinací.

Kotouč


Chci se zeptat, pokud hovor uskutečním spojením dvou tel. čísel, jak se potom hovory přeruší?? Každý "típne" svuj pevný telefonní přístroj a já nic ukončovat nemusím?? Nebo musím oba tzv. rozpojit??
Dík za odpověď.....


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Directcall
PříspěvekNapsal: pon říj 09, 2006 10:53 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 359
mouse píše:
kotouc píše:
Neználek píše:
Jsem naprostý začátečník :oops: - VoipDiscount mám od včerejška. Chci se jen zeptat, k čemu (a jak přesně) slouží funkce Directcall. Díky za odpověď. Neználek :D


DirectCall je vhodné používat v okamžiku, když na PC nemáš zvuk.kartu, nebo když nemáš dostatečně rychlý internet, prostě když chceš spojit dvě telefonní čísla. (můžou to být i mobily, ty jsou však zpoplatněné)

Já to používám tak, že mi máti pošle SMS s číslem kámošky, že chce pokecat s kámoškou v německu (mamka i kámoška mají pevnou linku a ani jedna nemá internet.
Já zadám máti číslo do políčka DirectCallBack number a číslo kámošky zadám do políčka "Destination".
Kliknu na DirectCall a mamce začne zvonit telefon. Jakmile to zvedne, začne zvonit telefon kámošce. Ta zvedne a můžou hodinz kecat (za 3 Eurocent = cca 1,20 Kč)
protože ČR i Německo jsou zdarma. Kdyby nebyla jedna ze stran v destinacích zdarma, počítá se cena za minutu součtem ceny obou destinací.

Kotouč


Chci se zeptat, pokud hovor uskutečním spojením dvou tel. čísel, jak se potom hovory přeruší?? Každý "típne" svuj pevný telefonní přístroj a já nic ukončovat nemusím?? Nebo musím oba tzv. rozpojit??
Dík za odpověď.....


Testnul jsem to, a stačí zavěsit telefony.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz