VoipDiscount

vše o VoipBuster like telefonii
Právě je sob črc 02, 2022 8:08 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nevlezu do rozhraní
PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 2:36 pm 
Dobrý den, první přihlášení šlo dobře.Potom kolega "znalec" někde změnil nastavení YES za NO a nechtěně uložil.Alespoň to tak říká.Faktem je,že do rozhraní se nedostanu.Reset(732668) ani tovární nastavení(73738) nefunguje ,tj. bez hlášky"option ..." ani se nic nestane.Adaptér ještě nebyl používán , bylo to první připojení.Nevypnul komunikaci s routerem , a pokud ano , jak ji obnovit ?? Díky moc za radu. :shock:
Přeji hezký den.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nevlezu do rozhraní
PříspěvekNapsal: úte čer 15, 2010 8:00 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 359
O jaký adapter se jedná? Jestli je to Linksys/SPURA potom platí:

Restart do továrního nastavení musí fungovat.

zvednete sluchátko (jestli je to bezdrát. tel., zmáčknete zvednuté (zelené) tlačítko.)
zmáčknete **** (čtyřikrát hvězdičku)
ozve se ženský nebo mužský hlas.
vyťukáte 73738 poté ještě # , hlas Vás vyzve k potvrzení volby zmáčknutím tlačítka 1
Poté se adapter zrestartuje komplet do továrního nastavení.

Myslím, že jste na začátku zapoměl vyťukat ****, nebo po 73738 zmáčknout ještě #


KOtouč


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Nevlezu do rozhraní PAP2T
PříspěvekNapsal: sob led 08, 2011 12:49 am 
Offline

Registrován: sob lis 27, 2010 7:32 pm
Příspěvky: 1
Dobrý den, nemohu vstoupit do úplně nové PAP2T - EU přes web. Spojil jsem PC kabelem s PAP2T a telefonem jsem :
- zakázal DHCP
- nastavil pevnou adresu 192.168.0.1 a zkontroloval ji
- povolil konfiguraci přes web 7932 / 1
a nevstoupím. Pak jsem provedl reset do továrního nastavení 73738, to se provedlo, vše nastavil znovu a nic. nevíte, kde dělám chybu ? Ev. správný postup ?
Díky za pomoc.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nevlezu do rozhraní
PříspěvekNapsal: čtv úno 10, 2011 1:51 am 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 359
Nepoužíváte na své síti DHCP server?
Nejjednodušší zresetovat do továrního nast: ****73738#
Nechat pridělit adresu od DHCP
pomocí 110# - anglicky řekne přidělenou IP adresu.
Tu v počítači vložím do prohlížeče a jsem v adapteru PAP2.
Tam potom přes webové rozhraní nastavím vše potřebné. Změním IP, vypnu DHCP atd. Nebo nechám default. I tak by to mělo jet,

Nepíšete, jakou IP adresu má Váš router (respektive jestli opravdu máte síť 192.168.0.x)
Také nepíšete, jestli jste nastavil masku sítě.
pomocí 7932#xxxxxx se u PAP2 zadává heslo. Webové rozhraní není třeba zapínat. To se dělá u SPA3102, aby se dal do adapteru dostat z WAN strany.

KOtouč


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz