VoipDiscount

vše o VoipBuster like telefonii
Právě je čtv úno 22, 2024 4:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: An error 120 has occurred
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 12:15 pm 
Offline

Registrován: pon pro 10, 2007 11:53 am
Příspěvky: 1
Kdo ví, co je An error 120 has occurred ? Neptám se poprvé a vidím, že nejsem sám. Prosím, poraďte!
Děkuji. Peter


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 10:54 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 361
Pro možnost použití NONOH v ČR nesmíte vybrat žádnou "COUNTRY".
To znamená v políčkách, ve kterých je patrně " Czech Republic " klikněte v
pravo a rozbalte nabídku zemí - posuňte se úplně nahoru a vyberte první
volbu " Please select country ".
Číslo potom zadejte bez mezinárodní předvolby. Např 533312212


Mě to takto funguje.

zdravím

KOtouč


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: error 120 has occured
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2007 3:56 am 
Hello!
I have the same problem as our fried.I am trying to call Morocco and it says error 120 has occured. This is the only forum on the internet where i found description of that error.Would please help me by explaining what's the solution in English? Please i will really appreciate it

Thank you very much!


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: error 120 has occured
PříspěvekNapsal: pon led 07, 2008 11:11 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 361
Ashmedi píše:
Hello!
I have the same problem as our fried.I am trying to call Morocco and it says error 120 has occured. This is the only forum on the internet where i found description of that error.Would please help me by explaining what's the solution in English? Please i will really appreciate it

Thank you very much!


Don't select " Czech Republic " when you are typing your phone number. Leave there " Please select country " . Czech number choose without any coutry or area code.

Called number in Morocco choose normally with "Country code".

Bye

KOtouč


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz