VoipDiscount

vše o VoipBuster like telefonii
Právě je čtv úno 22, 2024 4:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nonoh
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 12:55 pm 
ahoj ja mam ucet na nonoh.net a kdyz chci volat nemuzu protoze mi psat an error 120 has occured.
vite prosim jak muzu ten problem resit .dik


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 10:55 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 361
Pro možnost použití NONOH v ČR nesmíte vybrat žádnou "COUNTRY".
To znamená v políčkách, ve kterých je patrně " Czech Republic " klikněte v
pravo a rozbalte nabídku zemí - posuňte se úplně nahoru a vyberte první
volbu " Please select country ".
Čísla potom zadejte bez mezinárodní předvolby. Např 533312212


Mě to takto funguje.

zdravím

KOtouč


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: nonoh
PříspěvekNapsal: sob led 12, 2008 2:20 pm 
kotouc píše:
Pro možnost použití NONOH v ČR nesmíte vybrat žádnou "COUNTRY".
To znamená v políčkách, ve kterých je patrně " Czech Republic " klikněte v
pravo a rozbalte nabídku zemí - posuňte se úplně nahoru a vyberte první
volbu " Please select country ".
Čísla potom zadejte bez mezinárodní předvolby. Např 533312212


Mě to takto funguje.

zdravím

KOtouč


Dobrý den, mám nonoh teď nově (voipdiscount používám už hodně dlouho) a mám stejný problém jako paní "jana"... stále mi to píše an error 120, pokud to zadám dle Vašeho návodu, dopadnu stejně. Nemůže to být tím, že jako volajícího zadávám svoje mobilní čísla? Možná lze zadat jako "odesílatele" jen číslo pevné linky. Tu ale nemám, tak to nemihu byzkoušet. Můžete mi, prosím, poradit? Díky durynk


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 15, 2008 11:52 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 361
Opravdu to funguje. Obě česká čísla (i mobilní) je potřeba zadat bez výběru "Czech Republic "

KOtouč


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Free days NONOH
PříspěvekNapsal: pon črc 14, 2008 10:18 am 
Kolik dostanu free days při dobití 5Euro. Nikde jsem se nedočetl, že místo 120 dnů se kterými jsem počítal, dostanu jen 60. Bude to tak u NONOH natrvalo nebo jen dočasně?


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Free days NONOH
PříspěvekNapsal: pon črc 21, 2008 10:00 am 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 07, 2006 9:20 pm
Příspěvky: 361
Marek Hampl píše:
Kolik dostanu free days při dobití 5Euro. Nikde jsem se nedočetl, že místo 120 dnů se kterými jsem počítal, dostanu jen 60. Bude to tak u NONOH natrvalo nebo jen dočasně?


U některých klonů firmy BETAMAX obdržíte při dobití 5 euro pouze polovinu, respektie 60 FREE dní.
Podnínky ohledně dobíjení nižšího kreditu než 10 € nejsou nikde popsány, RESELLER je zjistí pouze z reakcí uživatelů, kterým kredit dobil.

Samozřejmě se také mohou podmínky kdykoli změnit, stejně jako ceny do různých destinací. Stejně tak může kdydkoli vypadnout ČR z FREE destinací.

zdravím

KOtouč


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz